BOEK SINTERKLAAS

Sinterklaas is er voor jou!

Sinterklaas en zijn pieten boek je voor een huis-, school of bedrijfsbezoek natuurlijk bij Van Tok Music Entertainment. Wij garanderen oog voor detail in zowel spel als uitstraling. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij een team van vakbekwame professionele acteurs verzekeren wij een sinterklaasbezoek om nooit te vergeten! Het uiterlijk van Sinterklaas en de pieten is tot in de puntjes verzorgd. De prachtige kostuums en haarwerken worden tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. Iedereen zal direct weten dat de echte Sinterklaas binnenkomt. 

 

piet zonder achtergrond.png

Sinterklaas bij jou thuis

Er is toch niets leuker dan Sinterklaas en Piet thuis te ontvangen op jouw Sinterklaasfeest! Vanzelfsprekend staat alle informatie over ieder kind in het grote boek van de goedheiligman. Sinterklaas geeft iedereen individuele aandacht. Kinderen blijven het hun leven lang bij dat Sinterklaas hun huisje niet stilletjes voorbij is gereden.

Sinterklaas bij jouw bedrijfsfeest

Organiseer een uniek sinterklaasfeest voor jouw bedrijf. Kinderen geloven heilig, en volwassenen worden weer even kind. Je kunt Sinterklaas verwelkomen op een intern bedrijfsfeest, maar denk ook eens aan het samenstellen van een speciaal sinterklaasarrangement voor jouw klanten!

Sinterklaas bij jou op school

Sinterklaas neemt graag de tijd voor alle leerlingen, docenten en medewerkers van school. In overleg is er veel mogelijk zolang Sinterklaas alle gegevens maar in zijn grote boek heeft staan! Bezorg iedereen een onvergetelijk Sinterklaasfeest met een bezoek van onze hoogwaardigheidsbekleder en de pieten. 

Contact

Het bezoek van Sinterklaas stellen we op maat voor je samen. Voor meer informatie en tarieven kun je gerust contact op nemen via info@vantokmusicentertainment.com, of bel ons via 06-22814276. Graag gaan wij het gesprek met je aan om de mooiste gelegenheid samen te stellen.