top of page

SINTERKLAAS IS ER VOOR JOU!

Sinterklaas en Señor Piet uit de serie VERHALEN VAN SINTERKLAAS zijn ook te boeken voor een huis-, school of bedrijfsbezoek. Wij garanderen oog voor detail in zowel spel als uitstraling. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij een team van vakbekwame professionele acteurs verzekeren wij een sinterklaasbezoek om nooit te vergeten!

VERHALEN VAN SINTERKLAAS LIVE

Wist je dat je Sinterklaas en Señor Piet live in Kasteel Duivenvoorde kan ontmoeten? Boek snel je tickets, er is beperkt plek.

2.png

BIJ JOUW EVENEMENT

Sinterklaas bij jouw bedrijfsfeest

Organiseer een uniek sinterklaasfeest voor jouw bedrijf. Kinderen geloven heilig, en volwassenen worden weer even kind. Je kunt Sinterklaas verwelkomen op een intern bedrijfsfeest, maar denk ook eens aan het samenstellen van een speciaal sinterklaasarrangement voor jouw klanten!

Sinterklaas bij jou op school

Sinterklaas neemt graag de tijd voor alle leerlingen, docenten en medewerkers van school. In overleg is er veel mogelijk zolang Sinterklaas alle gegevens maar in zijn grote boek heeft staan! Bezorg iedereen een onvergetelijk Sinterklaasfeest met een bezoek van onze hoogwaardigheidsbekleder en de pieten. 

Sinterklaas en Señor Piet tijdens de opnames van een videoclip met Amerigo. 

Volg Verhalen van Sinterklaas

OF GEWOON THUIS!

Er is toch niets leuker dan Sinterklaas en Piet thuis te ontvangen op jouw Sinterklaasfeest! Vanzelfsprekend staat alle informatie over ieder kind in het grote boek van de goedheiligman. Sinterklaas geeft iedereen individuele aandacht. Kinderen blijven het hun leven lang bij dat Sinterklaas hun huisje niet stilletjes voorbij is gereden.

1.png

KOSTUUM EN HAARWERK

ab67616d0000b273c9ac65a334b8e370afd6de14.jpg

Het uiterlijk van Sinterklaas en de pieten is tot in de puntjes verzorgd. De prachtige kostuums en haarwerken worden tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. De haarwerken zijn gemaakt op filmtule waardoor het lijkt alsof het haar uit de huis groeit. 

 

Geschiedenis van de kostuums:

De kostuums zijn van origine van acteur des vaderlands Paul van Gorcum. De authentieke kostuums van zowel Sint Nicolaas als de pieten hebben een rijke mediageschiedenis meegemaakt en werden o.a. gedragen bij Bassie en Adriaan, Kindernet en grote televisieshows als de 1,2,3 Show. De kostuums worden zorgvuldig bewaard in ons kledingatelier. 

Een ding is zeker: iedereen zal direct weten dat de echte Sinterklaas met zijn pieten binnenkomen.

389973-de-nieuwe-avonturen-van-clown-bassie-de-reis-van-zwarte-piet.jpg
BOEK SINTERKLAAS

BOEK SINTERKLAAS

Stuur jouw verzoek aan Sinterklaas!

arrow&v
14:30
15:00
Hoeveel pieten neemt Sinterkaas mee? (Señor Piet gaat altijd met Sinterklaas mee)

Bedankt voor de aanvraag!

Wij nemen spoedig contact met u op.

SINTERKLAAS VTME 2.jpg
IMG_3029_edited.jpg
VTM ENTERTAINMENT KLEIN LOGO ZWART WIT.png
bottom of page