Thijs tv banner.png

HET ZATERDAGAVONDGEVOEL IS TERUG!

Vanaf oktober 2022 presenteert Van Tok Music Entertainment vanuit De Lamme Goedzak in Noordwijk de nieuwe maandelijkse online tv-show THIJS TV. Dè swingende zaterdagavondshow waarin host Matthijs van der Meer bedient, zingt en spraakmakende onderwerpen aansnijdt. 

Chef-kok Theo van Schie inspireert je iedere maand vanuit zijn keuken. Wat is de 'FrivoliTheo' van de maand ...? De lekkerste gerechten die je doen watertanden. En natuurlijk beantwoorden we de grote vraag: wie zit er aan de bar? De gast van de maand komt aanschuiven om gezellig te praten met een goed glas wijn.

 

Maak kennis met top-stylist Vico Kadar. Hij verzorgt de make-overs en praat je bij over de nieuwste trends.

 

THIJS TV biedt ook een podium aan de multitalenten van Musical Master, dè vooropleiding voor musicaltheater in Nederland. Dat wordt genieten van de sterren van de toekomst

Verder praten we over onderwerpen uit de media, cultuur en maatschappij. Goede gesprekken, amusement, heerlijke happen, gevestigde artiesten en aanstormend talent. Alles begeleid door de THIJS LIVE BAND

STUUR ONS JOUW VERHAAL:

Heb jij een spraakmakend verhaal? Of wil jij iemand verassen, bedanken of in het zonnetje zetten tijdens de uitzending? Stuur dan een mail naar info@vantokmusicentertainment.com en wie weet wordt jouw aanvraag behandelt in de uitzending. 

QX0A5342be_bw1.jpg

GASTEN

AFLEVERING 1

LAMME GOEDZAK

Sinds 2001 runt Theo van Schie samen met zijn zoon Koen van Schie restaurant Lamme Goedzak. Deze naam komt uit de boeken van Tijl Uilenspiegel. Een Lamme Goedzak stond bekend als iemand die hield van gezelligheid, lekker eten en drinken. Al ruim 50 hangt deze naam aan de gevel van het restaurant en is daarmee een begrip in Noordwijk.

Lamme goedzak is een gezellig en sfeervol restaurant aan de Noordwijkse kust, waar gezelligheid en kwaliteit voorop staat. 

Restaurant Lamme Goedzak staat bekend om zijn goede service, kwaliteit, gezelligheid, spareribs, sliptongen en de biefstukavond op de woensdag- en zondagavond. 

92099390_2129823343831175_1350269724235137024_n.jpg

OVER MATTHIJS

QX0A5268be.jpg

Nadat Matthijs van der Meer is afgestudeerd aan de Musical Academie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten heeft hij, als uitvoerend artiest, onder andere gespeeld in de musical Heerlijk Duurt Het Langst, het toneelstuk Tegengas.nu en als ’Wijze Varen’ in de theatervoorstellingen van Woezel en Pip. Daarnaast schreef, produceerde en speelde Matthijs in: Een Huis In Een Schoen (met Bram van der Vlugt als Sinterklaas) en Mister Christmas.

Als choreograaf was hij betrokken bij Het Club van Sinterklaas Feest in Ahoy en Wie is Loesje?. Tevens was Matthijs in samenwerking met Barrie Stevens en de RTL Talent Academy docent en medeoprichter van RTL Broadway Talents. Daarnaast werkte Matthijs in de redactie van het RTL4 programma Dancing with the Stars.

Momenteel werkt Matthijs in samenwerking met Chiel van Tok voor Van Tok Music Entertainment. Daar was hij de afgelopen jaren creatief verantwoordelijk (script, liedkeuze, regie, choreografie, uitvoerend producent) voor de reeks groots opgezette Kerstshows It’s Christmas Time (2017 – heden). Daarnaast is hij co-founder en artistiek supervisor van de nieuwe musical vooropleiding Musical Master.

Van der Meer werkte in seizoen 2021/2022 als regisseur voor Starlight Boulevard aan de musicalproductie Foxtrot

In seizoen 2022 zal Matthijs te zien zijn in de gloednieuwe sprookjesachtige sinterklaasserie Verhalen van Sinterklaas als de grootste kindervriend van Nederland. Tevens is hij regisseur, en scriptschrijver van deze serie.

FRAGMENTEN

FRAGMENT 1

FRAGMENT 4

FRAGMENT 2

FRAGMENT 5

FRAGMENT 3

FRAGMENT 6

AFLEVERINGEN

AFLEVERING 1

AFLEVERING 4

AFLEVERING 2

AFLEVERING 5

AFLEVERING 3

AFLEVERING 6

 

OPNAME BIJWONEN

QX0A5383be.jpg

Wil jij de opname bijwonen? Dat kan!

OPNAMES AFLEVERING 1: 11 oktober 2022

Restaurant Lamme Goedzak en Van Tok Music Entertainment heten je van harte welkom tijdens de opnames van Thijs Tv. 

THIJS TV ARRANGEMENT:

Boek nu het Thijs Tv arrangement inclusief:

- bijwonen opnames Thijs Tv

- de Thijs Live Band

- extra live entertainment vóór de opnames

- glas cava bij binnenkomst

- de enige echte FrivoliTheo: dè thema borrelplank van chefkok Theo van Schie

Arrangement is exclusief:

- drankjes

- exclusieve borrelhapjes

TIJDEN:

19:00u - aanvang publiek

19:30u - voorprogramma publiek

20:00u - start opnames Thijs Tv

21:00u - afterborrel

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK OM DE OPNAME VAN 11 OKTOBER BIJ TE WONEN!

EXTRA INFORMATIE EN ALGEMENE VOORWAARDEN OPNAMES THIJS TV:

- Het restaurant is helaas niet rolstoeltoegankelijk;

- Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat Van Tok Music Entertainment (hierna: VTME) al het beeld en geluidsmateriaal onbelemmerd kan exploiteren en publiceren;

- Alle huidige en toekomstige (intellectuele eigendoms-) rechten daarop, waaronder auteursrechten, naburige rechten en exploitatierechten van de Auteurswet draagt u bij het betreden van restaurant Lamme Goedzak automatisch over aan VTME, en zullen in hun meest ruime zin aan VTME toekomen; 

- Bij aanmelding en betaling gaan wij ervan uit dat je komt. Het restaurant reserveert een stoel voor je en het is niet de bedoeling dat er een lege stoel in beeld te zien is;

- Zorg dat je er op tijd bent. Ben je te laat? Tijdens de opnames kunnen we je niet meer toelaten tot het restaurant;

- Tickets kunnen niet worden geretourneerd of overgedragen worden aan derden;

- Parkeren kan voor de deur van het restaurant of in de garage van de Vomar. Let op: het is betaald parkeren;

- Je wordt geplaceerd, de tafel waaraan je zit wordt door de productie Thijs Tv bepaald;

- Vanwege de grote belangstelling, zou het kunnen dat je met andere gasten aan dezelfde tafel zit.