Matthijs van der Meer castingfoto_edited.png

THIJS TV

HET ZATERDAGAVONDGEVOEL IS TERUG!

Vanaf oktober 2022 presenteert Van Tok Music Entertainment vanuit De Lamme Goedzak in Noordwijk de nieuwe maandelijkse online tv-show THIJS TV. Dè swingende zaterdagavondshow waarin host Matthijs van der Meer bedient, zingt en spraakmakende onderwerpen aansnijdt. 

Chef-kok Theo van Schie inspireert je iedere maand vanuit zijn keuken. Wat is de frivolitheo van de maand ...? De lekkerste gerechten die je doen watertanden. En natuurlijk de grote vraag: Wie zit er aan de bar? De gast van de maand komt aanschuiven om gezellig te praten en een wijntje te doen.

 

Maak kennis met top-stylist Vico Kadar. Hij verzorgt de make-overs en praat je bij over de nieuwste trends.

 

Daarnaast biedt THIJS TV een podium aan de multitalenten van Musical Master, de vooropleiding voor musicaltheater in Nederland. Geniet van de sterren van de toekomst

Verder praten we over onderwerpen uit de media, cultuur en maatschappij. Goede gesprekken, amusement, scherp, heerlijke happen, gevestigde artiesten en aanstormend talent. Alles begeleid door de THIJS LIVE BAND

STUUR ONS JOUW VERHAAL:

Heb jij een spraakmakend verhaal? Of wil jij iemand verassen, bedanken of in het zonnetje zetten tijdens de uitzending? Stuur dan een mail naar info@vantokmusicentertainment.com en wie weet wordt jouw aanvraag behandelt in de uitzending. 

Matthijs van der Meer 2_edited.jpg
OPNAME BIJWONEN

GASTEN

AFLEVERING 1

UITZENDING BIJWONEN

IMG_20190811_124124_565_edited.jpg

Wil jij de opname bijwonen? Dat kan!

OPNAMES AFLEVERING 1: 11 oktober 2022

Restaurant Lamme Goedzak en Van Tok Music Entertainment heten je van harte welkom tijdens de opnames van THIJS TV. 

Binnenkort wordt alle informatie bekendgemaakt. Houd de website in de gaten. 

Jazz Band_edited.jpg
It’s-Christmas-Time-Mariska-Steenbergen-24_edited.jpg

LAMME GOEDZAK

Sinds 2001 runt Theo van Schie samen met zijn zoon Koen van Schie restaurant Lamme Goedzak. Dit restaurant is gebouwd in 1978 en gestart onder de naam Grillotheek. Jaren later is de naam Lamme Goedzak aan de gevel gehangen. Deze naam komt uit de boeken van Tijl Uilenspiegel. Een Lamme Goedzak stond bekend als iemand die hield van gezelligheid, lekker eten en drinken.

Lamme goedzak is een gezellig en sfeervol restaurant aan de Noordwijkse kust, waar gezelligheid en kwaliteit voorop staat. 

Restaurant Lamme Goedzak staat bekend om zijn biefstukavond op de woensdag- en zondagavond. 

92099390_2129823343831175_1350269724235137024_n.jpg

OVER MATTHIJS

_Z9A3455.JPG

Nadat Matthijs van der Meer is afgestudeerd aan de Musical Academie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten heeft hij, als uitvoerend artiest, onder andere gespeeld in de musical Heerlijk Duurt Het Langst, het toneelstuk Tegengas.nu en als ’Wijze Varen’ in de theatervoorstellingen van Woezel en Pip. Daarnaast schreef, produceerde en speelde Matthijs in: Een Huis In Een Schoen (met Bram van der Vlugt als Sinterklaas) en Mister Christmas.

Als choreograaf was hij betrokken bij Het Club van Sinterklaas Feest in Ahoy en Wie is Loesje?. Tevens was Matthijs in samenwerking met Barrie Stevens en de RTL Talent Academy docent en medeoprichter van RTL Broadway Talents. Daarnaast werkte Matthijs in de redactie van het RTL4 programma Dancing with the Stars.

Momenteel werkt Matthijs in samenwerking met Chiel van Tok voor Van Tok Music Entertainment. Daar was hij de afgelopen jaren creatief verantwoordelijk (script, liedkeuze, regie, choreografie, uitvoerend producent) voor de reeks groots opgezette Kerstshows It’s Christmas Time (2017 – heden). Daarnaast is hij co-founder en artistiek supervisor van de nieuwe musical vooropleiding Musical Master.

Van der Meer werkte in seizoen 2021/2022 als regisseur voor Starlight Boulevard aan de musicalproductie Foxtrot

In seizoen 2022 zal Matthijs te zien zijn in de gloednieuwe sprookjesachtige sinterklaasserie Verhalen van Sinterklaas als de grootste kindervriend van Nederland. Tevens is hij regisseur, en scriptschrijver van deze serie.

FRAGMENTEN

FRAGMENT 1

FRAGMENT 4

FRAGMENT 2

FRAGMENT 5

FRAGMENT 3

FRAGMENT 6

AFLEVERINGEN

AFLEVERING 1

AFLEVERING 4

AFLEVERING 2

AFLEVERING 5

AFLEVERING 3

AFLEVERING 6