top of page
Verhalen van Sinterklaas.png

DE VOORSTELLING

Na het grote succes van Verhalen van Sinterklaas 2022 komt Van Tok Music Entertainment in 2023 met een gloednieuwe Sinterklaasvoorstelling. Natuurlijk zijn Sinterklaas, Señor Piet en Pakjes Piet er ook weer bij! 

 

Op 18 en 25 november 2023 is Verhalen van Sinterklaas te zien in de sprookjesachtige Marotzaal van Kasteel Duivenvoorde. Terug naar het nostalgische decembergevoel in een gloednieuw jasje. Heerlijke sinterklaasverhalen voor jong en oud. Laat jezelf meevoeren in verwondering, want wie wil er nu niet geloven in een beetje magie ...?

RESERVEER NU

zaterdag 18 november 2023

11:00 uur 

14:00 uur

zaterdag 25 november 2023

11:00 uur 

14:00 uur 

Tickets t/m 12 jaar: € 8,50

Tickets 13+: € 11,00

Boek snel je tickets, er is beperkt plek.

VOORSTELLING
BOEK SINT EN PIET

boek sinterklaas & seÑor piet

Stuur jouw verzoek aan Sinterklaas!

arrow&v
14:30
15:00
Hoeveel pieten neemt Sinterkaas mee? (Señor Piet gaat altijd met Sinterklaas mee)

Bedankt voor de aanvraag!

Wij nemen spoedig contact met u op.

Sinterklaas bij jouw bedrijfsfeest

Organiseer een uniek sinterklaasfeest voor jouw bedrijf. Kinderen geloven heilig, en volwassenen worden weer even kind. Je kunt Sinterklaas verwelkomen op een intern bedrijfsfeest, maar denk ook eens aan het samenstellen van een speciaal sinterklaasarrangement voor jouw klanten!

Sinterklaas bij jou op school

Sinterklaas neemt graag de tijd voor alle leerlingen, docenten en medewerkers van school. In overleg is er veel mogelijk zolang Sinterklaas alle gegevens maar in zijn grote boek heeft staan! Bezorg iedereen een onvergetelijk Sinterklaasfeest met een bezoek van onze hoogwaardigheidsbekleder en de pieten. 

 

Sinterklaas bij jou thuis

Er is toch niets leuker dan Sinterklaas en Piet thuis te ontvangen op jouw Sinterklaasfeest! Vanzelfsprekend staat alle informatie over ieder kind in het grote boek van de goedheiligman. Sinterklaas geeft iedereen individuele aandacht. Kinderen blijven het hun leven lang bij dat Sinterklaas hun huisje niet stilletjes voorbij is gereden.

Kostuum en haarwerk

Het uiterlijk van Sinterklaas en de pieten is tot in de puntjes verzorgd. De prachtige kostuums en haarwerken worden tevens gebruikt voor theater- en televisiedoeleinden. De haarwerken zijn gemaakt op filmtule waardoor het lijkt alsof het haar uit de huid groeit. 

De kostuums zijn van origine van acteur des vaderlands Paul van Gorcum. De authentieke kostuums van zowel Sint Nicolaas als de pieten hebben een rijke mediageschiedenis meegemaakt en werden o.a. gedragen bij Bassie en Adriaan, Kindernet en grote televisieshows als de 1,2,3 Show. De kostuums worden zorgvuldig bewaard in ons kledingatelier. 

Een ding is zeker: iedereen zal direct weten dat de echte Sinterklaas met zijn pieten binnenkomen.

Tevreden opdrachtgevers o.a.

BIJ HET LICHT VD MAAN

stream bij het licht van de maan

KIJK DE SERIE

KIJK DE SERIE

Wordt verwacht vanaf oktober 2023

VTM ENTERTAINMENT KLEIN LOGO ZWART WIT.png
bottom of page