WIE WIJ ZIJN

DIRECTIE

Van Tok Music Entertainment staat onder leiding van Chiel van Tok (algemeen directeur) en Matthijs van der Meer (creatief directeur). Zowel ons publiek als onze samenwerkingspartners willen we verwonderen met onze live events, theater- en televisieproducties.

ONTSTAAN VAN TOK MUSIC ENTERTAINMENT

De samenwerking tussen Chiel en Matthijs begon in 2017 met het gezamenlijk uitbrengen van A TASTE OF CHRISTMAS; de start van een nieuwe kersttraditie die in de daaropvolgende jaren werd omgedoopt tot IT’S CHRISTMAS TIME. De jaarlijkse kerstproductie met West End-allure werd lovend ontvangen en druk bezocht.

Voor onze producties werkten wij samen met onder andere Madeline Bell (ES), Cor Bakker, Jenna-Lee James (GB), Humphrey Campbell, Vajèn van den Bosch, Steffen Morrison, Alfred van den Heuvel, Hakim Traïda, Paul van Gorcum en Barrie Stevens.

ACTUEEL

Zowel ons publiek als onze samenwerkingspartners willen we verwonderen met onze live events en theaterproducties. Hoofddoelstelling is het zekerstellen van continuïteit in groei en ontwikkeling. 

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de sprookjesachtige sinterklaasvoorstelling Verhalen van Sinterklaas in volle gang. Deze voorstelling is vanaf november 2021 te zien in het theater!