WIE ZIJN WIJ

DIRECTIE

VAN TOK MUSIC ENTERTAINMENT staat onder leiding van Chiel van Tok (algemeen directeur) en Matthijs van der Meer (creatief directeur). VTME specialiseert zich in het produceren van live events en theaterproducties. 

ONTSTAAN VAN TOK MUSIC ENTERTAINMENT

De samenwerking tussen Chiel en Matthijs begon in 2017 met het gezamenlijk uitbrengen van A TASTE OF CHRISTMAS; de start van een nieuwe kersttraditie die in de daaropvolgende jaren werd omgedoopt tot IT’S CHRISTMAS TIME. De jaarlijkse kerstproductie met West End allure werd lovend ontvangen en druk bezocht.

Wij geloven in een mix van talent en reeds bekend als uitgangspunt bij al onze activiteiten. Voor onze producties werkten wij samen met onder andere Madeline Bell (ES), Cor Bakker, Jenna-Lee James (GB), Humphrey Campbell, Vajèn van den Bosch, Steffen Morrison, Alfred van den Heuvel, Hakim Traïda, Paul van Gorcum en Barrie Stevens maar ook met nieuw talent. Binnen onze eigen opleiding MUSICAL MASTER ondersteunen wij hen bij hun ontwikkeling op de gebieden zang, spel en dans.

VISIE EN TOEKOMSTPLANNEN

Ons entertainment verrast, verblijdt, ontroert en verbindt. Samen. Dat is in ons leven van groot belang en daarom willen we jou daarbij betrekken. Wij stellen iedereen in staat om kennis te maken met een uitgebreid cultureel programma. We willen je inspireren met ons live entertainment en je aanmoedigen om zélf aan de slag te gaan binnen de academy: Musical Master.

Zowel ons publiek als onze samenwerkingspartners willen we verwonderen met onze live events en theaterproducties. Hoofddoelstelling is het zekerstellen van continuïteit in groei en ontwikkeling. Onze doelgroep is breed, en kunnen we specificeren per event.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de gloednieuwe theatervoorstelling VERHALEN VAN SINTERKLAAS. Vanaf 2021 verbreden wij daarmee onze doelgroep met familie-entertainment.